zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy

Aankondigingen

Mededelingen 2024

Na de tumultueze gebeurtenissen van de afgelopen jaren kan ook het effect op Levend Gewaarzijn niet uitblijven. Corona, een oorlog en onze verhuizing hebben het leven zoals wij het met elkaar kenden enorm veranderd. Wij hebben net op tijd nog de stap kunnen nemen om ons te verplaatsen en hebben in 2020 de boerderij in gebruik genomen als Bed en Breakfast voor deelnemers die ooit workshops hebben gedaan, eventueel met partner en kinderen. Je kan hierbij een vakantiegevoel of persoonlijke meditatie ook combineren met een coachingsafspraak of gewoon alleen maar genieten van de mooie omgeving van Drenthe.

Sinds Corona is de prijs van deelname aan een workshop in 2020 naar 300,- euro gegaan en zijn de meerdere tarieven afgeschaft. Ook is er geen vroegboekkorting meer. De groepen zijn kleiner, er zijn minder workshops, de locatie is veranderd, energieprijzen zijn instabiel en gestegen. Daarbovenop is ook de inkoop voor de maaltijden gestegen, maar omdat dit in jullie persoonlijke leven ook allemaal het geval is zullen wij ook in 2024 de prijs niet verhogen.

Levend gewaarzijn bestaat in 2024 15 jaar en wij kunnen enorm genieten als wij zien hoeveel mensen het steeds fijner hebben met zichzelf en daarmee ook met hun omgeving. Zowel relatief als absoluut wordt er al zoveel meer begrepen en gerealiseerd en dat maakt dat de gevolgen ook niet uitblijven en levens echt zichtbaar innerlijk en uiterlijk zijn veranderd. Steeds minder serieus, luchtig, speels en betrokken, maar ook stil, ruimtelijk, bewust, vrij………..

Wij bloeien meer en meer open in liefde met onszelf en met elkaar, en onze gedachten worden steeds minder relevant en bepalend……
Ook wordt het voor velen steeds zichtbaarder dat deze gedachten namelijk niet anders dan voorwaardelijke liefde kunnen promoten, eigenlijk alleen maar alles voorwaardelijk promoten en verwerpen………..
en in deze voorwaardelijke liefde voor jezelf en voorwaardelijke liefde voor anderen blijft er altijd een leegte voelbaar, een onvervuld stukje wat eenzaam achter blijft, wat altijd onbelicht zal blijven.

Het in stilte zijn en één worden met jezelf in verbinding met anderen is wat wij voor een ieder wensen en waarvoor wij al jaren met liefde een platform bieden maar eerlijk is eerlijk, door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren zijn er grenzen ontstaan aan wat wij kunnen bieden naar de toekomst toe en is het allerminst zeker hoe lang wij nog op deze manier kunnen voortbestaan. Alles is onzeker en in verandering en dat is het leven altijd al geweest en is in deze tijden extra zichtbaar geworden. Het kan meerdere kanten op gaan met dit mooie proces en wij zullen dat bekijken dat per moment. In ieder geval is er binnen de limiet van de bed en breakfast vergunning ook een zelfretraite mogelijk op onze prachtige plek. Voor alle informatie hierover kan je met ons contact opnemen. Wij gaan het zien, maar op dit moment hebben wij voor volgend jaar weer nieuwe workshops in de planning.
Zie data en tarieven

Wij kijken er in ieder geval naar uit om binnen de mogelijkheden die er zijn een ieder te ontvangen op workshops, retraites of samen in een coachinggesprek op de momenten dat je ergens tegen aan loopt.

Tot ergens binnenkort!

Liefdevolle groet van ons beiden

Baulo en Paraj