zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy

 

Paraj Meditatie workshops

Anders leren Leven

met jezelf en anderen

Persoonlijke Begeleiding met Levend Gewaarzijn

Voor persoonlijke begeleiding hoef je geen workshop te hebben gedaan. Dit kan persoonlijk bij mij aan huis, via de webcam of telefoon.
Ook is het mogelijk om op verzoek een lange wandeling te maken in de natuur en zo op een natuurlijke manier een spiegel te krijgen. Het is maar net wat bij je hoort.

Let op!

Om de persoonlijke begeleiding voor iedereen toegankelijk te houden is het tarief vanaf 2024 €36,00 per uur!
Ook voor kennismakingsgesprekken wordt dit tarief in rekening gebracht. Er zal namelijk geen inhoudelijk verschil zijn in zo'n ontmoeting. Houd er rekening mee dat als wij elkaar nog nooit ontmoet hebben omdat je bijvoorbeeld nog niet eerder coaching hebt gehad of hebt meegedaan aan een workshop, dan word je geacht direct af te rekenen. Dit kan zowel per bank-app en als je deze niet hebt geinstalleerd ter plekke à contant.

 

Hoe kan persoonlijke begeleiding helpen, dit gaat toch over meditatie?

Dat is waar, het proces van Levend Gewaarzijn gaat over meditatie in de breedste zin van het woord. Het gaat niet over onze ideeën over meditatie, maar over de ware natuurlijke stilte die ontstaat nadat wij onszelf volledig hebben leren accepteren.

Deze volledige acceptatie is waar wij echter nog vaak de blinde vlek hebben.
Doordat wij onszelf niet echt kunnen accepteren en veel van onszelf verwachten, verwachten wij ook veel van onze omgeving. Dit is bijna onzichtbaar ontstaan, maar hierdoor zijn wij uit contact geraakt. Ook in relaties kan dit een rol zijn gaan spelen. Vaak zien partners elkaar niet goed meer en kunnen zij niet (meer) goed naar elkaar luisteren. Zij raken teleurgesteld in elkaar en komen zo meer en meer op een eiland terecht binnen de relatie. Het samen komen in begeleiding zal dit al snel kunnen verhelderen en zo elkaar weer zichtbaar maken voor elkaar, zonder strijd en oordeel. (Zie hieronder ook enkele ervaringen)

Maar ook voor mensen die al eerder aan een workshop hebben deelgenomen kan begeleiding soms belangrijk zijn. Na een 3-daagse meditatie workshop kan er behoefte zijn aan herinnering omdat er door onze diep ingesleten patronen toch weer gekozen kan worden voor de verwarring die er leefde voordat er aan een workshop werd deelgenomen. Op deze manier is het fijn om nog even samen te komen toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Ook kan er behoefte zijn om samen even via de webcam te oefenen omdat je te ver weg woont om op de oefenavonden te komen. Er kan van alles ontstaan en een begeleidende spiegel kan altijd weer even helpen om daarna met frisse moed weer verder te gaan op eigen kracht.
Soms zien wij niet meer waar wij ons identificeren, soms zijn wij te hard voor onszelf, soms zijn wij gevangen door zelfmedelijden en kunnen zo ook de schuld geven aan de buitenwereld.

De begeleiding bij mij thuis kan in de vorm van een gesprek zijn, maar ook kan het fijn zijn om liever een wandeling te maken. De begeleiding is beter niet te strak gepland, want ook dit is een proces samen met elkaar. Het is geen theorie die uit de boeken komt en die voor iedereen hetzelfde moet zijn, maar het is een samen afstemmen op jezelf. Een gezien worden om te kijken wat er voor jou nodig is. In jouw situatie, die ook weer elk moment aan verandering onderhevig is. Vandaar ook dat de prijs laag is.

Onderaan deze pagina na "enkele ervaringen" staan de details en de contactgegevens.

Enkele Ervaringen met Persoonlijke Begeleiding

Ik ben voor begeleiding naar Parash gegaan omdat de strijd binnenin mij te heftig werd. Aan het einde van het gesprek leek er wel een loden last van me afgevallen te zijn. Ik verliet het samenzijn een beetje verward, door de lichtheid en het echte contact met mijn gevoel. Iets waar ik al jaren mee worstelde en wat ik ontkende. Dat, wat mij heeft gevormd, was ineens opgelost. De dagen erna verliepen in een soort roes. Ik was vrolijk, spontaan, had plezier. Het leven is lichter, ik zie dingen anders. Ik heb mijn innerlijke kind terug gevonden, en dat ontroert me tot tranen toe.
Mijn innerlijke kind die het zolang zonder mij heeft moeten stellen. Ik ben zo ontzettend dankbaar omdat ik het zo bijzonder vind om ineens zonder mijn last uit het verleden te kunnen leven, dat ik op eigen initiatief een stukje wilde schrijven voor de website, om anderen te laten delen in het kunnen leven zonder last uit het verleden. Ontzettend bedankt!

Marc

Soms komen mensen op je pad die het verschil kunnen maken. Inmiddels heb ik geleerd dat alles al aanwezig is in jezelf, maar soms zit het zo goed verstopt en bedolven onder pijnlijke ervaringen en overlevingsstrategieën dat je er niet meer bij kunt komen. De methode van Levend Gewaarzijn, maar vooral ook Parash, hebben mij geholpen om datgene te gaan leven en ervaren wat er altijd al was. Ik wil zo graag zaken verklaren, snappen, beredeneren, laat me meeslepen door emoties, verdring ongemak met het grootse gemak, op al deze elementen werken de gesprekken en wandelingen met Paraj verhelderend, ondersteunend en inspirerend. Zijn oprechte intentie raakt mij iedere keer weer en is een prachtig voorbeeld van authentiek zijn en leven.  Ik ervaar ook dat soms dingen niet zijn af te dwingen, het heeft zijn tijd nodig, maar ik heb er veel vertrouwen in dat als ik eerlijk blijf naar mezelf, ik, een mooi en echt leven leef.

Mirjam

Het is wonderlijk hoe ik en mijn ex met een start van volledig vertrouwen in de relatie, in tien jaar tijd toeleefden naar twee afzonderlijke werelden. Na de scheiding leek een behoorlijk contact niet meer mogelijk.  De problemen in de communicatie waren groot en leken onoverkomelijk. In het belang van ons kind moest hierin verandering komen. Gelukkig stond mijn ex er voor open om samen met Parash te praten. Na 2 confronterende maar ook mooie uren is onze relatie tot elkaar volledig veranderd. Het was confronterend omdat ik nu zie dat ik een bepaald beeld van haar in stand hield en dat dit beeld in de weg stond van de ontmoeting die mogelijk was. Het is fijn om nu in vriendschappelijke liefde ons kind, met respect voor elkaars verschillen, te kunnen opvoeden. Wat is het fijn dat Parash ons kon helpen!

Bob met ex

De oefendagen hebben mij geholpen om meer naar buiten te komen, maar vooral de gesprekken met Paraj hebben mij inzicht gegeven in mijn grootse “kortsluiting” in mijn hoofd. In moeilijke tijden, waarin ik veel worstelde met mijzelf en mijn verleden, heb ik regelmatig een begeleidend gesprek met Paraj gehad.
Ik mocht er van mijzelf niet zijn, was nooit goed genoeg en alles was mijn schuld. Op deze momenten, als ik het allemaal even niet meer wist, was er altijd ruimte voor een gesprek. Deze gesprekken hebben mij zoveel inzicht gegeven, waardoor er allerlei kwartjes gingen vallen. In één gesprek werd ik zo geraakt, door de herkenning van mijn patronen. Er ontstond ineens ruimte om naar dat verdriet te mogen kijken en er niet door overspoeld te worden en nog belangrijker: ik kreeg eindelijk een stem!! Vervolgens werd ik hoorbaar en zichtbaar. Van binnen is er echt iets veranderd en het blijkt ook nog zichtbaar te zijn voor anderen. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik deze weg heb mogen gaan en dat ik het lef heb gehad om deze richting op te gaan. De liefdevolle aandacht en inleving van Paraj kan mij nog steeds ontroeren. Ik heb mij zo gedragen gevoeld! Dankjewel!

Diane

De persoonlijke begeleiding is mogelijk op drie manieren:

Bij mij aan huis:

Voor een afspraak bel (0599-481195) of stuur een mail om een datum en tijd af te spreken. Geef daarbij ook even aan voor hoe lang je een afspraak wilt.

Via Webcam/ Skype of telefoon:

Stuur een mail voor een afspraak of bel dat je contact wilt via Skype (0599-481195), vanuit België (0031-599481195). Stuur daarnaast je Skype naam per mail.
Ik voeg je toe en roep je op, op de afgesproken tijd. Dit tarief is gelijk aan het tarief bij ons aan huis. Wij kunnen ook via whats-app bellen als de verbinding goed is.

Via email:

Als je contact wilt via email kan je schrijven naar info@levendgewaarzijn.nl Zodra ik de betaling heb ontvangen geef ik zo snel mogelijk antwoord.  Als het heel dringend is, dan krijg je gewoon direct antwoord zodra ik tijd heb. Als wij elkaar al kennen van workshops dan kan je natuurlijk ook achteraf storten.

Voor webcam/telefoon en het e-mailcontact gelieve van tevoren het bedrag te storten op bankrekeningnummer NL29 TRIO 0390 2351 72 ten name van Levend Gewaarzijn te Tweede Valthermond.
Voor betalingen vanuit het buitenland is soms ook het volgende nummer nodig: BIC: TRIONL2U 

Voor echt dringende gevallen kan er eventueel achteraf worden betaald.
Als je het echt even niet ziet zitten en je weet niet meer hoe nu verder dan maak ik zeker direct tijd als ik mogelijkheden heb.

Voor Tarieven

gebruik onderstaande link en scroll helemaal naar onderen:Datums en Tarieven

Tot slot is er nog een mogelijkheid om mij uit te nodigen bij jou thuis of op je bedrijf om een workshop van enkele uren of een dagdeel te geven. Dit gaat in overleg en onder bepaalde voorwaarden, afhankelijk van het aantal deelnemers en de afstand.

Neem gerust contact op als je wilt informeren naar de mogelijkheden.

Zie ook: Info voor bedrijven