zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen en Corona Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy Oefenavonden Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops

 

09

Aanmelden

Inschrijfformulier en Reservering

Meditatie Workshops en Oefendagen

Wijziging: Er is door Corona nog maar 1 tarief. Dit is 300,- Dit komt omdat de groepen half zo groot zijn.
Je wordt verwacht thuis te blijven als jij je niet lekker voelt. Bij annulering op het laatste moment vanwege Corona verschijnselen krijg je 100,- terug. Je kan jezelf verzekeren voor de overige kosten of moet dit zelf dragen. Staan er mensen op de wachtlijst en gaan die mee, dan krijg jij natuurlijk het gehele bedrag terug. Wij laten je niet toe op de workshop als je ziekte verschijnselen hebt. Word de workshop verplaatst vanuit overheidswege dan mag je verplaatsen naar de maand van jouw keuze.
Je kan jezelf inschrijven en op de lijst laten zetten zonder nog te betalen. Uiterlijk 2 weken van tevoren moet je, als je dan gezond bent, de betaling voldoen, je krijgt dan bericht van mij. Vanaf dat moment is jouw inschrijving definitief.

 

Vanwege de toegenomen interesse in de workshops en de oefendag en het beperkt aantal plaatsen wat ik kan bieden, is de inschrijfprocedure iets aangepast en als volgt:

Je kan je inschrijven voor alle workshops op de volgende manier:

Via de onderstaande link kan je hier direct je gegevens invullen. Aan het einde van het formulier vind je de betalingsgegevens. Je hoeft nog niet te betalen totdat je van ons hoort. maken. Als er geen plaats meer is neem ik direct contact met je op.

Direct naar Inschrijfformulier

Wachtlijst: Als de workshop vol is dan schrijf ik je na overleg op de wachtlijst. Je kan dan vervolgens toch een inschrijfformulier invullen met een eerste en een tweede keuze. Als er geen plek vrijkomt zal ik je daarover inlichten en zal je automatisch plek hebben op de workshop van je tweede keuze.

Oudere deelnemers Let Op:
Heb je al meer dan twee keer deelgenomen en je komt op de wachtlijst en er zijn daarna nog aanmeldingen van mensen die nog nooit of pas één keer hebben deelgenomen zullen deze nieuwere mensen voor jou op de wachtlijst worden gezet!
Jullie weten namelijk al van het proces van Levend Gewaarzijn en hebben daarmee ook de mogelijkheid om je planning daar op tijd naar in te richten.

 

Levend Gewaarzijn KvK. Den Haag 59974834 BTW nr: NL853716766B01