zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy

Alle locaties

Levend Gewaarzijn 3-daagse workshops

Er zijn meerdere locaties waar de workshops door het jaar heen kunnen worden gehouden. Sinds Corona geven wij op dit moment alleen nog workshops in Haarle omdat wij daar twee ruimtes hebben en zo de veiligheid kunnen bieden die wij verantwoord achten.

Jullie zijn ook welkom op onze bed & breakfast op de boerderij. Hier kan je overnachten in fijne kamers en ontspannen in een prachtig gebied. Je kan dit eventueel combineren met individuele coaching of een relatie coaching. Je kan het overnachtingstarief vinden bij Data en Tarieven onderaan de pagina.

Omdat groepslocaties in Nederland het hele jaar door goed bezet worden, zijn er meerdere mogelijkheden nodig waar uit gekozen wordt.
Het kan dus zijn dat niet alle locaties elk jaar aan bod komen. Ga naar Data en Tarieven om te weten welke groepslocatie op jou van toepassing is.
De routebeschrijving en het adres van de locatie zullen samen met de overige details ruim voor aanvang van de workshop worden toegestuurd, nadat je boeking definitief is. Je kan op het inschrijfformulier ook aangeven of je wilt meerijden of iemand wilt meenemen, mochten er mensen bij jou uit de buurt deelnemen.

Hieronder vind je informatie over de mogelijke locaties. Neem hierbij in overweging dat de locatie niet zo belangrijk is. Het is natuurlijk fijn om even een indruk te krijgen, maar het zal toch altijd anders zijn dan je kan vermoeden. Uiteindelijk draait de workshop om het proces met jezelf en met elkaar en dat is in elke locatie weer een prachtige uitdaging.

B&B Blije Boeddha 2e Valthermond

 

Haarle

Deze knusse boerderij ligt wat noordelijker, zo'n 70 km boven Arnhem en grenst direct aan het natuurgebied; De Sallandse Heuvelrug.

 

Meditatie workshop HaarleNoorden (ZH)

Meditatie workshop Noorden

Deze leuke boerderij ligt vlakbij de Nieuwkoopse plassen tussen Alphen aan de Rijn en Mijdrecht. Het gekraai van de hanen en de rust van het gebied is heel inspirerend en bij uitstek geschikt voor de workshop. Ook het wandelen tussen de schapen in dit gebied is prachtig. De Groene Jonker is een waterrijk natuurgebied met ruisende rietkragen en natte graslanden. Deze afwisseling in natuur zorgt voor een bijzonder gezelschap van weide- en moerasvogels in alle jaargetijden.

Locatie Meditatie Workshop Natuur