zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen en Corona Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy Oefenavonden Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops


Aankomende

Meditatie Workshops

Retraites Oefendagen Avonden


06


Datums en Tarieven 2022/2023



Data 3-daagse workshops

 

2022/2023

Er kan ingeschreven worden op onderstaande data!
Vanwege Corona zijn er minder data en minder locaties.
Wezemaal België is dit jaar vervallen.

Je betaalt de workshop pas 2 weken van tevoren, nadat je bent benaderd.


Haarle Nederland:

Vrijdag 16 t/m Zondag 18 december 2022

Haarle Nederland:

Vrijdag 10 t/m Zondag 12 februari 2023

 

Haarle Nederland:

Vrijdag 14 t/m Zondag 16 april 2023

 

Haarle Nederland:

Zaterdag 17 t/m Maandag 19 juni 2023

Haarle Nederland:

Vrijdag 4 t/m Zondag 6 augustus 2023

Haarle Nederland:

Vrijdag 15 t/m Zondag 17 december 2023



 

Data oefendagen

De oefendagen zijn vervallen in 2021. In 2023 gaan wij zien of er nog oefendagen zullen worden georganiseerd.
Jullie krijgen hier tegen die tijd bericht van.

Er is elke maand een oefendag.
(Deze zijn toegankelijk voor mensen die al een meditatie workshop gedaan hebben)
De volgende data zijn bekendNaar Inschrijfformulier

Tarieven en wetenswaardigheden

Er is nog maar 1 tarief van 300,- voor de workshop. De locatie is duurder, de groep is veel kleiner en er zijn veel minder workshops.

Tarief details Workshops

Het workshop tarief is inclusief btw, accommodatie en maaltijden.

Als je voor het eerst komt is het alleen mogelijk om alle 3 de dagen te komen. Als je alleen 2 dagen wilt komen, of de zaterdag en zondag, of de vrijdag en zaterdag dan moet je eerst een 3-daagse workshop hebben gedaan. De 2-daagse is alleen mogelijk bij voldoende plaats. Er is niet langer een apart tarief voor de 2-daagse.
Het is dan echter wel noodzakelijk om bij de eerste oefening vóór het ontbijt op zaterdag al aanwezig te zijn, dit is onder andere belangrijk voor het groepsproces. Één dag is niet mogelijk.

Details oefendag

Op dit moment zijn er geen oefendagen vanwege Corona. Het maandelijks oefendag-tarief is inclusief een lunch, thee & koffie (maximaal ... mensen).
Voor de oefendag moet je van tevoren reserveren via het inschrijfformulier. Het bedrag voor de oefendag graag van tevoren storten. Er is maar beperkt plaats en als je ineens besluit niet op te komen dagen, kan een ander niet komen. Bij annulering is er dan ook geen terugstorting! Alleen als de oefendag toch vol komt dan zal ik jou doorschuiven naar een volgende oefendag. Oefendagen zijn alleen toegankelijk voor mensen die al een 3-daagse workshop hebben gedaan.

Details oefenavond

Op dit moment zijn er tijdelijk ook geen oefenavonden meer.

Aanvang oefenavonden en oefendagen

11 februari 2020 was de laatste oefenavond in Wassenaar.

De oefendag begint om 10:00 uur. Aankomst vanaf 9:30 en duurt tot 18:00 waarna enkele mensen het fijn vinden om nog te blijven en gezamenlijk de restjes van de lunch op te eten. Dit kan duren tot uiterlijk 20 uur.

Details coaching

Voor persoonlijke coaching aan huis of via de webcam/telefoon vind je de gegevens bij: Persoonlijke Begeleiding of bij Inschrijven en Reserveren. De tarieven voor bezoek bij mij aan huis of via de telefoon/webcam zijn in 2020 gelijk getrokken. Het tarief is 34,00 per uur.

Het tarief voor e-mail begeleiding blijft lastig, maar het beantwoorden is erg tijds-intensief. Je hebt dan echter wel een goede herinnering om na te lezen.

Voor coaching kan je op deze link klikken: Persoonlijke Begeleiding. Het tarief voor webcam/telefoon is gelijk getrokken met het tarief aan huis.

 

Tarief voor groep of bedrijf

Ook is het mogelijk als je een groepje geïnteresseerde mensen hebt, om mij te vragen een workshop van een dagdeel of enkele uren bij jou aan huis of in je bedrijf te komen geven. Tarieven hiervoor zijn op aanvraag afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie. Het tarief voor bedrijven is terug te vinden bij: Info voor bedrijven

 

Tarieven 2023

3- Daagse workshop: 300,-

Coaching aan huis, per skype of telefoon: 34,- per uur

Emailbegeleiding: 8,- per antwoord

Kamerhuur Blije Boeddha: 75,00

Toeristenbelasting 1,75 p.p.p.n

 

Betalingsgegevens voor alle activiteiten vind je bij: Persoonlijke Begeleiding of bij Inschrijven en Reserveren