zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy


Aankomende

Meditatie Workshops

Retraites Oefendagen Avonden


06


Datums en Tarieven 2023/2024Data 3-daagse workshops en 7-daagse retraites

 

Omdat er naast de workshops steeds meer vraag is naar 7 of 10-daagse retraites hebben wij in 2024 maar vier 3-daagse workshops gepland.
Ook worden in 2024 de workshops kleinschaliger opgezet, dus wees er op tijd bij als je een plekje wilt hebben!

Als de behoefte groter blijkt dan het aanbod dan kan er gedurende het jaar op korte termijn nog een workshop bij komen.

 

Workshops:

 

Vrijdag 15 t/m Zondag 17 december 2023

 

Vrijdag 15 t/m Zondag 17 maart 2024

 

Vrijdag 5 t/m Zondag 7 juli 2024

 

Vrijdag 13 t/m Zondag 15 september 2024

 

Vrijdag 13 t/m Zondag 15 december 2024

 

Retraites 7 of 10 daagse:

 

Maandag 19 februari t/m zondag 25 februari (Kan vanaf 16 februari)

 

Maandag 29 april t/m zondag 5 mei (Kan vanaf 26 april)

 

Maandag 3 juni t/m zondag 9 juni (Kan vanaf 31 mei)

 

Maandag 28 oktober t/m zondag 3 november (Kan vanaf 25 oktober)

 


Oefendagen:

Het is fijn om aan te kondigen dat Jean Pierre het initiatief heeft genomen om samen met jullie in Rotterdam weer oefendagen op te starten!

Op dit moment zijn er de volgende data:

Zondag 7 april

Zondag 26 mei

Zondag 30 juni

Heb je interesse en heb je al eens meegedaan aan een workshop (dit is een vereiste) dan kan jij je bij hem opgeven. Je zal dan van hem alle details toegestuurd krijgen. Bij voldoende animo zullen er dit jaar regelmatig data worden aangeboden.

Heb je zijn emailadres niet, dan kan je dit opvragen bij info@levendgewaarzijn.nl
Dan zal ik je zijn adres doorsturen. Je hoeft je niet aan te melden met een inschrijfformulier. Naar Inschrijfformulier

Tarieven en wetenswaardigheden

Er is nog maar 1 tarief van 300,- voor de workshop. Deze blijft voor het vierde achtereenvolgende jaar ook in 2024 gehandhaafd.

Tarief details Workshops

Het workshop tarief is inclusief btw, accommodatie en maaltijden.

Als je voor het eerst komt is het alleen mogelijk om alle 3 de dagen te komen. Als je alleen 2 dagen wilt komen, of de zaterdag en zondag, of de vrijdag en zaterdag dan moet je eerst een 3-daagse workshop hebben gedaan. De 2-daagse is alleen mogelijk bij voldoende plaats. Er is niet langer een apart tarief voor de 2-daagse.
Het is dan echter wel noodzakelijk om bij de eerste oefening vóór het ontbijt op zaterdag al aanwezig te zijn, dit is onder andere belangrijk voor het groepsproces. Één dag is niet mogelijk.

Details coaching

Voor persoonlijke coaching aan huis of via de webcam/telefoon vind je de gegevens bij: Persoonlijke Begeleiding of bij Inschrijven en Reserveren. De tarieven voor bezoek bij mij aan huis of via de telefoon/webcam zijn in 2020 gelijk getrokken. Het tarief is vanaf 2024 36,00 per uur.

Het tarief voor e-mail begeleiding blijft lastig, maar het beantwoorden is erg tijds-intensief. Je hebt dan echter wel een goede herinnering om na te lezen.

Voor coaching kan je op deze link klikken: Persoonlijke Begeleiding.

Bed & Breakfast

Het is ook mogelijk om bij ons op de boerderij, zowel voor vakantie als voor persoonlijke of relationele coachingsessie(s) te logeren. Blijf je alleen 1 nacht dan word je geacht om je eigen beddegoed mee te nemen. Je krijgt een uitgebreid ontbijt en de boerderij ligt in een prachtige omgeving.
Voor uitgebreide info kan je kijken op de site van de Blije Boeddha, die je krijgt toegestuurd als je in ons mailingbestand zit en al in verbinding bent met ons via bv workshops of coaching.

(Zelf) Retraite

De retraite heeft een dagprijs van 60,- en er komt per nacht toeristenbelasting bij. De retraites zijn intiem en verdiepend. De mensen die tot nu toe een retraite hebben gevolgd, zijn enthousiast en willen graag weer komen. Dus ook hier geldt dat je er niet te lang mee moet wachten om je aan te melden.
Details op de Blije Boeddha site (zie kopje Bed & Breakfast)

 

Tarieven 2024

3- Daagse workshop: 300,-

Coaching aan huis, per skype of telefoon: 36,- per uur

Zakelijk coachingstarief: 65,- per uur excl btw

Emailbegeleiding: 8,- per antwoord

Kamerhuur B & B Blije Boeddha: 75,00

Toeristenbelasting 1,75 p.p.p.n (tarief 2024)

Zelfretraite per dag 60,-

 

Betalingsgegevens voor alle activiteiten vind je bij: Persoonlijke Begeleiding of bij Inschrijven en Reserveren