zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiëMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy
24-AVG-Privacy

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Levend GewaarzijnHoe komen we aan jouw gegevens?

Bij het aanmelden voor een workshop of cursus geef je gegevens aan ons door. Deze gegevens zijn noodzakelijk om een indruk te krijgen van jouw huidige situatie in relatie tot de workshop welke wij bieden zodat wij jouw veiligheid en de veiligheid van de groep kunnen waarborgen.
Deze gegevens vul je in op een beveiligde webpagina en deze komen in onze, door een wachtwoord beveiligde mailbox waar deze 1 jaar worden bewaard. Ook worden deze gegevens uitgeprint waarna jullie deze vervolgens op de workshop handmatig ondertekenen. Voor de belastingen dienen deze formulieren te worden bewaard als bewijs van jullie deelname en het inzichtelijk houden van eventuele veranderingen. Digitaal worden deze gegevens, anders dan jullie naam, adresgegevens en workshopdeelname, in verband met facturatie, nergens opgeslagen.


Ter herinnering:

Jullie hoeven trouwens maar éénmalig de extra vragen op het inschrijfformulier te beantwoorden, omdat bij geen veranderingen, jullie bij elke volgende (workshop) deelname gebruik kunnen maken van de knop “niets veranderd, ga verder”. Wij zien echter dat jullie deze vaak over het hoofd zien. Bij deze dan nog even een herinnering.

Wij werken verder niet met derden voor beheer van website of boekhouding en jullie privacygevoelige gegevens komen helemaal nergens anders terecht dan in eigen beheer, waar deze gegevens in wachtwoord-beveiligde digitale kluisjes worden bewaard. Ook bij de server worden bijvoorbeeld inschrijfformulieren niet opgeslagen.
Wij zijn er ook attent op dat als wij jullie mails sturen, dat jullie emailadressen niet zichtbaar zijn voor elkaar behalve als wij jullie, in verband met de organisatie van vervoer, of voor de Zwitserland workshop met elkaar in contact willen brengen. Jullie worden dan ook geacht deze mailgegevens niet voor jullie eigen persoonlijke reclame doeleinden te gebruiken zonder nadrukkelijke instemming van de desbetreffende persoon. Wij zijn hier dan ook heel streng op geweest door de jaren heen.


Ons fotobeleid is dat wij foto’s nemen op de workshops en de leukste momenten weergeven op de website tezamen met de groepsfoto. Als jullie niet op de foto en website willen, dan kan je dit altijd aangeven. Het liefst voor aanvang van de workshop. De foto’s staan 1 jaar op de website. Soms sturen wij een foto mee met een aankondiging en gebruiken dan alleen foto’s met mensen waarvan wij zeker weten dat zij dit leuk - of niet erg vinden.

Jullie privacy is ons heel dierbaar net als dat jullie ons persoonlijk heel dierbaar zijn en wij hebben er altijd alles aan gedaan om jullie privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Met de huidige wetgeving is deze echter gelukkig nog beter te waarborgen omdat alle privacy verslindende bedrijven waar wij allemaal afhankelijk van zijn geworden nu ook eindelijk verplicht zijn om onze gegevens te beveiligen en niet te pas en te onpas onderling uit te wisselen.


Voor alle duidelijkheid zijn het dus alleen Baulo en Paraj die toegang hebben tot bovengenoemde gegevens.
Verder kunnen jullie ten allen tijde een e-mail sturen naar levendgewaarzijn@gmail.com met het verzoek je gegevens of een deel daarvan uit ons bestand te laten verwijderen.
Warme groet van ons allebei

Baulo & Paraj