zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy

 

Meditatie Retraite Adviezen en Regeltjes


Aanbevelingen en Weetjes

Interactieve Meditatie workshop

Deze aanbevelingen en adviezen zijn er niet omdat er oordelen of dogma’s zijn, maar dienen mede om gemotiveerde en open mensen samen te brengen die diep, prettig en veilig op deze meditatie workshop met elkaar kunnen werken. Zo kan een ieder het maximale uit deze dagen halen:

Programma:

Het spreekt voor zichzelf dat je gedurende deze dagen geacht wordt om je aan het programma te houden. Dit is in het belang van jouw eigen proces en de harmonie binnen de groep. Is er vanwege persoonlijke redenen noodzaak om af te wijken, dan kan je dit altijd even overleggen met de begeleiding.

Alcoholische dranken en softdrugs:

Tijdens deze dagen zal er geen alcohol worden genuttigd.
Het is belangrijk om het roken van marihuana (tijdelijk) minimaal één week van tevoren te stoppen. Marihuana verstoort het proces!

Geurtjes:

Vermijd deze dagen je gebruikelijke gewoonte om geurtjes op te doen. Omdat wij nauw samenzijn met elkaar, kan dit heel indringend zijn voor anderen.

Roken:

Roken zal alleen in de pauzes mogelijk zijn, buiten, op de aangewezen locatie.

Mobiele telefoons:


Het is een verzoek om voor de 3-daagse workshops de mobiele telefoons uit te zetten. Enkele jaren geleden was het de gewoonste zaak ter wereld en helemaal niet mogelijk om elkaars lichaam te bellen en daar is niemand ongelukkig van geworden. Integendeel het gaf zoveel meer rust. Dit weekend gaan wij ook de diepte in met onszelf en wij gaan onszelf van moment tot moment ervaren. Al deze extra informatie vanuit de buitenwereld maakt ons alleen maar onrustig. Gun jezelf even wat vrije tijd van deze buitenwereld om dicht bij jezelf te komen. Als je kinderen hebt of een ernstige situatie thuis en daar jouw verantwoording voor neemt en tijden af spreekt waarop jullie even contact hebben is dat prima, maar kijk even of dit voor jou een excuus is. Stel jezelf de vraag of dat jij bijvoorbeeld deze afspraak hebt voor jezelf of voor de kinderen. Deel jouw rust uit het mobiele leven ook even mee aan al jouw geliefde contacten voordat je gaat. Het is tenslotte maar 3 dagen.

Stiltes:

De workshop zal op de late avond en vroege morgen momenten van stilte bevatten. Op deze momenten kunnen wij even diep contact maken met het gezoem en napruttelen van gedachten en emoties en uiteindelijk contact maken met het wezenlijke dat daar vrij van is. Respecteer de stilte tijdens de stiltetijden

Maaltijden:

Wij zullen deze dagen lekker vegetarisch eten.
In dit stadium is er nog geen mogelijkheid om allerlei diëten aan te bieden.
Je bent zelf verantwoordelijk om deze mogelijk te maken, je toevoegingen mee te nemen en hier geen risico in te nemen.
Zorg goed voor jezelf !

Opruimen en afwassen:

Er zal tussendoor, afwas- en opruim- gewaarzijn worden beoefend.
Ook na afloop van de workshop op zondag zijn wij op de meeste locaties allemaal verantwoordelijk om bewust en goed alles even op te ruimen en schoon te maken.

Wij dragen allemaal de verantwoordelijkheid voor een prettige en veilige sfeer om in samen te werken en te groeien, realiseer dat en kijk hoe dat voor jou persoonlijk mogelijk gaat zijn.

Zijn er verder nog persoonlijke ongemakken en wensen waar je over twijfelt of deze wel thuis horen op een workshop, neem dan gerust contact met mij op.
Ook tijdens de workshop zullen wij zo goed mogelijk jouw beperkingen en mogelijkheden met onze eigen beperkingen en mogelijkheden proberen af te stemmen.

Meditatie Workshop schoonmaak