zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy

 

Achterlaten van gewoontes

Nadat je hebt besloten om aan een Interactieve Meditatie workshop mee te doen is het raadzaam om zoveel mogelijk verwachtingspatronen thuis te laten en samen te komen met een soort bereidheid om alles met jezelf en anderen te ontmoeten. Zorg daarvoor ook dat je thuis alles op orde hebt, zodat je niet de hele tijd met je gedachten over je thuissituatie moet denken.
Vanuit deze rust heb je een goede basis om dit weekend in te gaan en het zo mogelijk te maken om jezelf op een nieuwe manier te ontmoeten. Maar heb ook deze verwachting niet.

Begrijp dat deze workshop begint op het moment dat je beslist om deze te gaan doen en reflecteer van moment tot moment op je weerstanden, oordelen en verhalen. Zie hoe deze je leven beïnvloeden en bereid je zo voor op deze dagen, zodat je tegen de tijd dat wij samen komen helemaal klaar bent om vrij te zijn.

Het tijdschema staat bij het Meest recente dagprogramma, maar kan ter plekke een beetje wijzigen aan de hand van het aantal deelnemers en de locatie.

Voor sommigen is dit nieuw, anderen denken dit al te hebben meegemaakt, maar elke dag dat je leeft is toch anders en je verwachting over deze dagen zal toch niet voldoen aan wat je echt gaat meemaken. Blijf open om jezelf te ontmoeten van moment tot moment.

Wij gaan er een fijne tijd van maken, met elkaar, met onze positieve en negatieve gedachten en neigingen, met al onze wijsheid en onwetendheid.
Een diepe ontmoeting met onze ware natuur via de spiegels die wij voor elkaar zijn.