zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy

 

Info voor Bedrijven

 

Aanrader voor bedrijven

Interactieve Meditatie & Team building workshops

Ook voor bedrijven is de methode van Levend Gewaarzijn ideaal. Een manier om te gaan zien hoe wij nu met elkaar omgaan en op welke manier wij onszelf steeds verliezen en hoe dat te transformeren. Vandaar dat het meer is dan meditatie alleen. Het is een manier om te leren leven. Leven met anderen doen wij echter via communicatie en communicatie is nu juist zo belangrijk als wij willen dat ons bedrijf goed functioneert. Communicatie bestaat uit praten en luisteren. De manier waarop wij praten en luisteren zorgt echter vaak voor misverstanden, slechte overdracht van zaken met alle gevolgen van dien.
De methode van Levend Gewaarzijn is zodanig dat wij leren door eerlijk delen het beste uit onszelf te halen en zo ook het beste uitnodigen in anderen. Deze methode is uitermate geschikt voor team-building bij 'eerlijk' gemotiveerde bedrijven en kan rust, ruimte en begrip tussen collega's bewerkstelligen. Zo kunnen werknemers en werkgevers beter luisteren en delen na afloop, zullen zich beter gezien voelen en meer begrip hebben voor anderen zodat er minder gemopper in de wandelgangen zal zijn. Daarnaast zal productiviteit en plezier in werk toenemen. Meditatie zal automatisch ontstaan als wij onszelf begrijpen en accepteren onder alle omstandigheden. De beoefening van Interactieve Meditatie is een manier om dit begrip te verkrijgen.

Hoe dit proces precies werkt zal voor een ieder duidelijk kunnen worden en door de ervaring van een misschien toch wel confronterende, maar bevrijdende beoefening die uiteindelijk tot andere keuzes en verhoudingen kan leiden.

Omdat dit voor de medewerkers van bepaalde bedrijven een grote stap zal zijn is het verstandig om eerst een oriënterende introductie met uw medewerkers te organiseren, waarbij bijvoorbeeld een korte introductieworshop van 2 uur kan worden gegeven. Het personeel kan daarna aan de hand van deze ervaring aangeven of zij het prettig vinden om deze workshop cyclus voort te zetten en dieper met elkaar te gaan werken. De workshop heeft namelijk alleen het gewenste effect als medewerkers gemotiveerd zijn om er aan deel te nemen. Eerlijk naar jezelf willen kijken is een voorwaarde voor de positieve verandering die dan plaats kan vinden.

Er zijn de volgende workshop keuzemogelijkheden:

Introductie Workshop (2 uur):

Onderwerp: Kennismaking met interactie
Meningen, oordelen en onzekerheid. Hoe te delen en te luisteren!

Workshop cyclus (3 dagdelen van 3 uur):

Eerste dagdeel: Kennismaking met interactie: Meningen, oordelen en onzekerheid. De vier identificaties.
Tweede dagdeel: Vrij en gebonden ego: Hoe gaan wij met elkaar om?
Derde dagdeel: Ontsnappen aan onszelf, ware eerlijkheid en ruimte, de ongekende mogelijkheid.

Het is mogelijk om bij uw bedrijf een Introductie workshop of per dagdeel een workshop te reserveren. U kunt er voor kiezen om alleen het eerste -, het eerste en tweede -, of alle dagdelen te doen. U kunt zich bijvoorbeeld niet alleen maar voor het tweede dagdeel inschrijven. De cyclus heeft een bepaalde opbouw welke wel bij het eerste dagdeel begint.

De workshop tarieven zijn als volgt en exclusief btw:

Introductie workshop (2 uur): € 500,00

Workshop cyclus dagdeel (3 uur): € 200,00 per medewerker

Workshop cyclus geheel (3 delen 8 uur): € 500,00 per medewerker

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en eventuele onkostenvergoeding voor vervoer van € 0,49 per kilometer.

Minimale aantal deelnemers: 8

Maximale aantal deelnemers: 24

Heeft u met een groep medewerkers al eerder aan de workshop deelgenomen en wilt u deze nogmaals herhalen, dan kan dit ook met een grotere groep, tot maximaal 30 personen.
Vraag voor speciale prijs!

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding voor één of meerdere van uw medewerkers:

Ook is het mogelijk om in zakelijk verband persoonlijke begeleiding te krijgen bij individuele specifieke problematiek van één of meerdere medewerkers zowel aan huis of op de werklocatie. Hierbij zullen wij niet alleen zozeer kijken naar de oorzaak, als wel naar de oorsprong van belemmeringen en vernauwingen welke door de werknemer onder bepaalde omstandigheden kunnen worden ervaren.

Tarief € 65,00 per uur exclusief btw.

Bij bezoek aan huis komt hier de reistijd bij + € 0,49 per kilometer

Voor een individueel telefonisch consult of per skype is dit € 65,00 per uur exclusief btw.


Voor meer informatie, details en reserveringen kunt u mij mailen of bellen:

Per email:Ik wil contact (klik op tekst) of schrijf direct naar info@levendgewaarzijn.nl

Per telefoon: Vanuit Nederland: 0599-481195
Vanuit Belgie: 0031-599481195