zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops Mededelingen en Corona Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops 3 -Daagse BelgiƫMeditatie workshop Ardennen AVG Privacy wetgeving AVG Privacy Oefenavonden Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops

Aanhangwagen Levend Gewaarzijn Interactieve Mediatie

Aanvullende informatie voor deelname

Interactieve Meditatie Workshops

Als wij onze weerstanden willen overwinnen en uiteindelijk onafhankelijk blijvend geluk willen ervaren is het in het begin noodzakelijk om een bepaalde inzet en nieuwsgierigheid te hebben. Net als dat je een beroep wilt leren, je eerst vele jaren zal moeten studeren om dit beroep eigen te maken, is het ook zo dat als je diep ingesleten patronen wilt veranderen en transformeren, je in het begin wat zal moeten doen om dit mogelijk te maken.

Onze gedachten maken het ons vaak heel lastig. Alles wat er Nu gebeurt willen onze gedachten vaak niet en alles wat er NU NIET gebeurt willen onze gedachten vaak wel. Eigenlijk is het nooit goed genoeg en voelen wij continu een innerlijke druk om iets te veranderen aan wie wij zijn en wat wij meemaken. Als deze drang, om alsmaar te veranderen, correspondeert met ons hart en onze mogelijkheden hoeft dat niet voor problemen te zorgen. De werkelijkheid leert ons echter anders en laat ons zien dat wij in staat zijn om regelmatig over onszelf en anderen heen te lopen om onze doelen te bereiken. Op deze manier roeien wij als het ware tegen de stroom in en putten onszelf uit in het proces.

Levend Gewaarzijn biedt met de beoefening van Interactieve Meditatie een vernieuwde kijk op en ervaring met wat de oorspronkelijke tradities onder meditatie verstaan. Dit betekent dat de workshops voor iedereen geschikt zijn. Door op een herkenbare, veilige en prettige manier ruimte te leren geven aan onze gedachten en emoties, zullen deze meer en meer naar de achtergrond verdwijnen en kan er een diepe stilte ontstaan. De ware stilte van natuurlijke meditie.

Het leven is te mooi, te bijzonder en te kort om in weerstand te blijven leven en zo het ware geluk en onze ware potentie mis te lopen. Omdat een ieder die dat echt wil, de mogelijkheid moet hebben om mee te doen is deze workshop laagdrempelig, zowel qua prijs als qua opzet. Wij zitten bijvoorbeeld gewoon op stoelen.

Je kan meedoen aan deze workshop:

 

Wanneer ben je niet geschikt om deel te nemen:

Tot slot:

Laat je niet afschrikken door al deze zinnen. De workshop is vooral bedoeld om met jezelf en elkaar te gaan genieten. Het is niet-conceptueel, vriendelijk en er zal ook gelachen worden.

Deze toelatingsoverwegingen zijn helaas nodig, omdat ervaring vanuit het verleden heeft geleerd dat als wij allemaal met onze neus dezelfde kant op staan, er voor een ieder een prettige sfeer ontstaat en er daardoor voor allemaal meer mogelijk zal zijn in deze 3 dagen.

Twijfel je nog na het lezen van het bovenstaande en wil je liever eerst contact, bel dan gerust en dan kijken wij samen of er obstakels voor jou zijn om deel te nemen.

Om in te schrijven ga naar: Inschrijfformulier en Reservering