zwitserland workshop
Home Uitleg over de Meditatie  workshops Data & Tarieven Knop Datums en tariven meditatie workshops Coaching Persoonlijke begeleiding en leren leven na meditatie workshops 3 -Daagse Belgiƫ Meditatie workshop Ardennen 12-Daagse Zwitserland Zwitserland workshop Planning Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Wie kunnen meedoen Voor wie zijn de meditatie workshops Innerlijke houding Welke houding kan mij helpen op de meditatie workshop Opzet van Workshop Adviezen en Regeltjes voor de meditatie workshop begint Accommodatie Accommodatie van de meditatie workshop

Alle Groepen 2009-2013 Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Alle Groepen 2014-Heden Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn

Recente foto's Foto's van meditatie workshops Levend Gewaarzijn Enkele Ervaringen Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops Even voorstellen Wie geeft de meditatie workshop InschrijfformulierInschrijfformulier Meditatie Workshop Locatie & Route Locatie en routebeschrijving naar meditatie workshop Contact Contact gegevens persoonlijke begeleidding en meditatie workshops Info Bedrijven Interactieve meditatie voor bedrijven Dagprogramma Dagprogramma Links Links naar andere meditatie en groei workshops Mededelingen Nieuwsbrief Levend Gewaarzijn Interactieve Meditatie AVG Privacy wetgeving AVG Privacy Oefenavonden Enkele ervaringen van deelnemers aan meditatie workshops
Inschrijving-oefenavonden-meditatie

Planning

Op deze pagina kan je beneden in de kolommen de data en bijzonderheden zien van de activiteiten van Levend Gewaarzijn. Kom je op deze pagina met een smartphone, geef de tabel dan even de tijd om te laden.
Wij zijn in februari en maart in een overgangsfase, vanwege onze verhuizing van Wassenaar naar 2e Valthermond. Hierdoor komen de oefenavonden na 11 februari in de huidige vorm in Wassenaar te vervallen.

Coaching aan huis kan vanaf april in 2e Valthermond. Tot eind februari is dit nog in Wassenaar.
Coaching in 2e Valthermond kan op alle data die niet hieronder staan vermeld, zowel aan huis als per telefoon/skype.
Ook zullen er coaching gesprekken worden gehouden in Barendrecht. Deze worden gegeven aansluitend aan de datum van de oefendag in Zoetermeer. De precieze data worden nog vermeld en zijn afhankelijk van de animo. In de tabel hieronder zal per keer zichtbaar worden wanneer dit zal zijn.
Jullie worden geacht om je voor de oefendagen gewoon via onderstaande link in te schrijven. Voor coaching afspraken in 2e Valthermond of Barendrecht kan je mij bellen of emailen. Ook skype afspraken kan je per email maken.

Oefenavonden

Oefenavonden zijn alleen toegankelijk voor mensen die al eerder een workshop hebben gedaan.

De oefenavonden zullen na 11 februari vervallen zoals jullie deze gewend waren in Wassenaar. In de toekomst zullen er bij voldoende animo weer oefenavonden worden gehouden in 2e Valthermond waar wij in maart 2020 naar toe zijn verhuisd.

Het kan zijn dat er initiatieven ontstaan van jullie op verschillende plaatsen om oefenavonden voort te zetten. Het is dan mogelijk om voor de openingsronde met Paraj een verbinding via Skype te openen om tegen het uurtarief coaching samen de openingsronde te doorlopen.

Wij hopen dat de oefenavonden in de Randstad met regelmaat blijven terugkomen, zodat een ieder die hier behoefte aan heeft de mogelijkheid heeft om na een periode van verwarring weer te zakken in de essentie van waar het leven echt om draait.

Tot binnenkort op 1 van onze activiteiten!
Direct naar Inschrijfformulier